سفارش تبلیغ
صبا ویژن

هوی متال(صورت کامل کلمه متداول متال) زیرشاخه ای از موزیک راک است که در اواخر دهه 1960 و اوایل 1970 عمدتا در انگلیس و آمریکا گسترش یافت که این سبک ریشه در بلوز-راک و سایکدلیک-راک (psychedelic rock)دارد.سازندگان این سبک در واقع موسیقی ای سنگین و حجیم(از نظر صدا) را با ویژگی بارز این سبک یعنی صدای تقویت شده و دیستورت شده(دیستورت به معنی خارج کردن یک صدا از حالت طبیعی آن است که بوسیله افکت ها و کامپیوترها و... انجام میشود)،تک نوازی (سولو)های بیشتر،تاکید بیشتر بر روی ضرب(Beat)های موزیک و یک حجم صدای بالای کلی، خلق کردند.نخستین گروه ها نظیر Led Zeppelin،Black Sabbath و Deep Purpleکه پایه گذاران اصلی این سبک شناخته میشوند توجه مخاطبان بسیاری را جلب کردند اما بااین حال نیز انتقادهای بسیاری را متحمل شدند که این وضع در تاریخ این نوع موسیقی کاملا معمول بوده و هست.در اواسط دهه 1970 Judas Priest با کنار گذاشتن بسیاری از ویژگی های بلوز در این سبک،آنرا به سوی تکامل بیشتر سوق داد.همچنینMotorhead نوعی حس پانک راک و تاکید بیشتر بر سرعت را در این نوع موسیقی القا کرد.گروه هایی از موج نوی هوی متال انگلیسی نظیر Iron Maiden نیز در همین مسیر پدیدار شدند.پیش از پایان این دهه موسیقی هوی متال توانست سیل عظیمی از طرفداران در سراسر جهان را به خود اختصاص دهد،طرفدارانی که به نامهای "هد زن ها"(Headbangers) یا " متال هدز" شناخته میشدند.
در دهه 80،"Glam metal" بوسیله گروههایی نظیر "Motley Crue" و "Twisted sister" تبدیل به یک نیروی قدرتمند تجارتی شد.همچنین اجراهای زیرزمینی سبب تولد جریانی از انواع افراطی تر و خشن تر هوی متال شد:
"Thrash metal" با ظهور Metallica و Megadeth تبدیل به یکی از جریان های اصلی سبک هوی متال شد در حالیکه "Death metal" و "Black metal" همچنان در میان شاخه های فرعی نوظهور این سبک باقی ماندند.از اواسط دهه 90 تا کنون دو نوع "Nu metal" (که معمولا ویژگی های گرانژ و هیپ هاپ را به صورت درهم آمیخته شامل میشود) و "Metalcore" (که اکستریم متال را با هاردکور پانک ترکیب میکند) توانسته اند معنای اصلی و روح هوی متال را بیش از پیش توسعه دهند. ادامه مطلب...


تاریخ : چهارشنبه 93/1/27 | 11:0 عصر | نویسنده : عطاالله قانادزاده | نظر

کلیپ موسیقی «حیران» با صدای مهران مدیری کارگردان، بازیگر سینما و تلویزیون که با همکاری گروه دارکوب ساخته شده، روی آنتن شبکه موسیقی PMC رفت.

رنا: کارگردانی و طراحی این کلیپ موسیقی را مدیری برعهده داشته و به تنهایی یکی از قطعات سنتی موسیقی را می‌خواند. این قطعه «حیران» نام دارد که...

کلیپ موسیقی «حیران» با صدای مهران مدیری کارگردان، بازیگر سینما و تلویزیون که با همکاری گروه دارکوب ساخته شده، روی آنتن شبکه موسیقی PMC رفت.

کارگردانی و طراحی این کلیپ موسیقی را مدیری برعهده داشته و به تنهایی یکی از قطعات سنتی موسیقی را می‌خواند. این قطعه «حیران» نام دارد که آهنگسازی آن را همایون نصیری برعهده دارد.

به گزارش 24، برای اولین بار است که از مدیری در شبکه‌های ماهواره‌ای کلیپ موسیقی پخش می‌شود.

او این روزها مشغول به پایان رساندن سریال «قهوه تلخ» است و همکاری‌اش با پروژه «پل چوبی» به کارگردانی مهدی کرم‌پور به پایان رسیده است.

این بازیگر، کارگردان و خواننده با گروه موسیقی «دارکوب» همکاری دارد




تاریخ : سه شنبه 93/1/26 | 6:0 عصر | نویسنده : عطاالله قانادزاده | نظر

هوی متال زیرگونه‌ای از موسیقی راک است که به عنوان یک سبک تعریف‌شده‌ی موسیقی در دهه? 1970 پا به عرصه گذاشت.

این سبک ریشه در موسیقی گروه‌های هارد راک انگلیسی و آمریکایی دارد که در سال‌های پایانی دهه? 60 و آغازین دهه? 70 میلادی با الهام از بلوز/راک و سایکدلیک راک و آمیزه‌ای از صداهای حجیم، خشن (دیستورشن) و تقویت شده‌ی گیتار، تک‌نوازی‌های طولانی گیتار الکتریک و ضرب‌آهنگ‌های سنگین، «موسیقی هوی متال» را آفریدند. سازهای استفاده شده در این سبک عمدتاً گیتار الکتریک، گیتار بیس و درامز هستند که در شاخه‌های مختلف سازهای دیگر همانند کیبورد، ویولن، ویولن‌سل و گیتار آکوستیک به این مجموعه اضافه می‌شوند.

پس از گذشت چند سال از تشکیل اولین گروه‌ها در این سبک، متال نه تنها به‌عنوان یک ژانر موسیقی، بلکه به‌عنوان شیوه‌ای جدید برای بیان عقیده‌های سیاسی، اجتماعی، فرهنگی و مذهبی افراد که معمولاً ساختار اعتراضی داشت شناخته شد. گروه‌هایی هم‌چون لِد زپلین، بِلَک سَبَث، دیپ پرپل و بعدها جوداس پریست در شکل‌گیری و گسترش این شاخه موسیقی در اواخر دهه شصت و دهه هفتاد تأثیر زیادی داشتند.

اوج اقبال این گونه? موسیقی نزد مخاطبان در دهه‌های 70 و 80 میلادی بود و در این دوره شاخه‌های متعددی از هوی متال ایجاد شد که از بسیاری از آنها صرفاً تحت عنوان «متال» یاد می‌شود. هوی متال در سرتاسر دنیا طرفداران بسیاری دارد که اصطلاحاً به آن‌ها «متال هد» و «هدبنگر» می‌گویند.




تاریخ : سه شنبه 93/1/26 | 6:0 عصر | نویسنده : عطاالله قانادزاده | نظر

نجمن پزشکی کوهستان ایران: به گزارش انجمن پزشکی کوهستان ایران وضعیت پزشکی و بالینی کوهنورد حادثه دیده در انفجار مین در تاریخ 2 فروردین کویر شهداد بهتر بوده و وی دو روز پیش با آمبولانس به تهران و منزل منتقل گردیده است.

وی که بهمراه 3 تن دیگر از کوهنوردان در یک برنامه گردشگری به منطقه کویر شهداد عزیمت نموده بودند مورد اصابت و انفجار یک مین قرار گرفتند که یکی از کوهنوردان بنام حسین هاشمی از اعضاء باشگاه کوهنوردان تهران در این انفجار کشته و سه نفر دیگر زحمی می شوند که دو تن بعد از مداوا از بیمارستان مرخص شده و نفر سوم بنام محمدرضا آقایاری بعلت خونریزی شدید در بیمارستان باهنر کرمان بستری می شود و مورد عمل جراحی وسیع قرار می گیرد.

وی بعد از جراحی دچار نارسایی کلیوی می شود و اوره و کراتینین وی به حد خطرناکی می رسد که شرایط بحرانی ایچاد می کند. خوشبختانه در حال حاضر حال عمومی وی بهتر بوده و در دوره نقاهت و بهبودی بسر می برد.




تاریخ : دوشنبه 93/1/25 | 9:0 صبح | نویسنده : عطاالله قانادزاده | نظر
گفت و گوی تنهایی " برنامه ای متفاوت در ماه رمضانه طور معمول و طبیعی در ایام ماه مبارک رمضان به سبب اقتضائات ماه و نیز گرایش های مردم به مسائل معنوی و روحانی ، بیشتر برنامه های این ماه که به صورت مناسبتی یا ویژه برنامه های اختصاصی تهیه و پخش می شوند

در همین چارچوب و با همین موضوعات هستند لذا خطر کلیشه ای شدن یا از دست دادن جذابیت های لازم برای یک برنامه ی تلویزیونی با این موضوعات همیشه احساس می شود و البته بعضا برخی برنامه های تلویزیونی به این آسیب گرفتار هم می شوند و به همین سبب از کارایی لازم برای ارتباط و تاثیر بر مخاطب برخوردار نیستند .
در برنامه های مناسبتی ماه مبارک رمضان در سال جاری شاهد تحولات و نوآوری های جالبی بوده ایم که نسبت به این آسیب مصون هستند . از جمله برنامه هایی که در رمضان المبارک امسال از رسانه ی ملی پخش می شود برنامه ی " گفت و گوی تنهایی " است که از شبکه ی چهار سیمای جمهوری اسلامی ایران هر شب میزبان خانه های مردم است .
اما این برنامه چه ویژگی هایی دارد و دلیل تمایز آن با سایر برنامه های سیما در ماه مبارک رمضان امسال چه چیزی است ؟
برنامه ی گفت و گوی تنهایی همانگونه که از عنوان آن برداشت می شود یک برنامه ی گفت و گو محور است . «گفت‌و‌گوی تنهایی» در 30 قسمت 40 دقیقه ای در شبهای ماه مبارک رمضان یک گفت و گوی صمیمی با شخصیت های محبوب و مردمی را انجام می دهد . اما وجه تمایز این برنامه این است که بر خلاف بسیاری از برنامه های مشابه که به موضوعات اختصاصی مربوط به حوزه ی کاری این شخصیت ها که عمدتا هنرمندان چهره و مشهور هستند اختصاص دارد ، با رویکردی معنویت محور و متناسب با ماه مبارک رمضان و پس زمینه ی ذهنی و روحی مخاطبین ، به تجربیات معنوی این شخصیت های برجسته و نامدار در زندگی شان و نیز نوع نگاهشان به زندگی پرداخته می شود . ادامه مطلب...


تاریخ : دوشنبه 93/1/25 | 8:0 صبح | نویسنده : عطاالله قانادزاده | نظر

  • ویندوز سون | آنکولوژی | اخبار وب